Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@00:18:09 GMT

قبض گاز را چگونه پرداخت کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۱۹۳۱

خبرگزاری آریا - سخنگوی شرکت ملی گاز ایران چگونگی پرداخت گازبها به روش‌های مختلف الکترونیکی را تشریح کرد.
به گزارش شانا به نقل از ایسنا، محمد عسگری با بیان اینکه شرکت ملی گاز ایران به‌منظور گسترش و توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات همسو با بهره‌گیری عموم مردم از خدمات دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی از این طریق به ایجاد تسهیلاتی برای پرداخت بهای صورتحساب مصرفی گاز طبیعی به روش‌های الکترونیکی نظیر پرداخت اینترنتی، تلفن همراه، تلفن بانک، خودپردازها و پایانه‌های فروشگاهی اقدام کرده است، گفت: مشترکان باید در یکی از بانک‌های کشور حساب بانکی داشته باشند تا پرداخت از این طریق انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مشترکان باید دو رمز پرداخت غیر حضوری را از طریق تکمیل فرم ثبت نام در شعبه‌ای که در آن حساب دارند دریافت کنند. در بعضی بانک‌ها که این خدمات را روی حساب کارت ارائه می‌دهند، این دو رمز به همراه کارت به مشتری داده می‌شود یا مشتری می‌تواند رمز دوم خود را از دستگاه‌های خودپرداز دریافت کند.
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران همچنین با بیان اینکه فقط قبوضی که در آنها عبارات شناسه قبض و شناسه پرداخت به همراه ارقام آنها درج شده باشد در پایانه‌های غیر حضوری بانک‌ها قابل پرداخت است، اظهار کرد: همه پایانه‌های الکترونیکی پرداخت قبوض، در پایان عملیات، شماره‌ای را به عنوان شماره پیگیری به مشتری اعلام می‌کند که به‌منظور اطمینان از پرداخت قبض مورد نظر، مشتری می‌تواند شماره پیگیری را ثبت و در بعضی بانک‌ها پس از 24 ساعت و در دیگر بانک‌ها بلافاصله می‌توانند با ورود اطلاعات شماره پیگیری از پرداخت شدن قبض خود اطمینان حاصل کنند.
به گفته عسگری، برای جلوگیری از پرداخت مجدد قبض توسط دیگر اعضای خانواده بهتر است مشتری تاریخ و نحوه پرداخت قبض خود را به همراه شماره پیگیری ثبت و آن را نزد خود نگهداری کند.
نحوه پرداخت از طریق تلفن‌بانک
وی با اشاره به نحوه پرداخت از طریق تلفن بانک، گفت: مشتری باید با شماره تلفن تلفن‌بانک مورد نظر خود تماس بگیرد و پس از شنیدن پیام‌های اولیه نسبت به درج شناسه قبض، شناسه پرداخت، شماره کارت 16 رقمی و رمز دوم آن اقدام کند. سرانجام، مبلغ قبض مورد نظر از حساب مشتری کسر و شماره پیگیری به مشتری اعلام می‌شود.
نحوه پرداخت از طریق دستگاه‌های خودپرداز
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران همچنین با اشاره به نحوه پرداخت از طریق دستگاه‌های خودپرداز تصریح کرد: مشتری با قرار دادن کارت و درج رمز اول حساب خود در دستگاه‌ها منوی پرداخت قبوض را انتخاب می‌کند. در دستگاه‌های خودپرداز مجهز به بارکدخوان، مشتری می‌تواند با انتخاب گزینه پرداخت از طریق بارکدخوان، بارکد مندرج در قبض خود را به دستگاه نشان دهد. دستگاه، شناسه قبض، نوع قبض و مبلغ قبض را برای گرفتن تائید از مشتری به او نشان می‌دهد که در صورت تائید مشتری، پرداخت قبوض انجام شده و رسید به مشتری تحویل داده می‌شود.
عسگری ادامه داد: چنانچه بارکد قبوض خوانده نشود یا دستگاه خودپرداز مجهز به بارکدخوان نباشد یا مشتری تمایلی به پرداخت بوسیله بارکد خوان نداشته باشد می‌تواند گزینه پرداخت بصورت دستی را انتخاب کرده و شناسه قبض و شناسه پرداخت را وارد کند. مجدداً دستگاه، شناسه قبض، نوع قبض و مبلغ قبض را برای تائید از مشتری به او نشان می‌دهد و در صورت تائید مشتری، پرداخت قبوض انجام شده و رسید به مشتری تحویل داده می‌شود.
نحوه پرداخت از طریق اینترنت
وی با اشاره به نحوه پرداخت قبوض از طریق اینترنت، بیان کرد: مشتری با ورود به سایت بانک مورد نظر و ورود شماره حساب و رمز اینترنتی خود وارد منوی پرداخت قبوض می‌شود، سپس نوع قبض مورد نظر را انتخاب کرده و شناسه قبض و شناسه پرداخت آن را وارد می‌کند، سیستم شناسه قبض، مبلغ قبض و نوع قبض را برای دریافت تائید به مشتری نشان می‌دهد، پس از تائید نهایی، سیستم شماره پیگیری را به مشتری اعلام و قبض مورد نظر را پرداخت می‌کند.
نحوه پرداخت از طریق تلفن همراه «WAP»
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران درباره نحوه پرداخت قبوض از طریق تلفن همراه «WAP» هم گفت: مشتری از طریق موبایل خود به اینترنت متصل می‌شود و دیگر مراحل مشابه پرداخت قبض از طریق اینترنت است البته مشتری باید مشترک خدمات Data شرکت ارتباطات سیار باشد.
چگونگی پرداخت از پایانه‌های فروشگاهی «POS»
عسگری با اشاره به نحوه پرداخت قبوض از طریق پایانه‌های فروشگاهی «POS» اظهار کرد: مشتری با ورود کارت خود در دستگاه POS و انتخاب گزینه پرداخت روی دستگاه اقدام به انتخاب نوع قبض کرده سپس شناسه قبض و شناسه پرداخت را وارد می‌کند، دستگاه مبلغ را به مشتری نمایش می‌دهد. با تائید مشتری، دستگاه، رمز را درخواست می‌کند و سرانجام به مشتری رسید می‌دهد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سخنگوی شرکت ملی گاز ایران شناسه قبض و شناسه پرداخت نحوه پرداخت از طریق شماره پیگیری طریق تلفن پرداخت قبوض تلفن بانک دستگاه ها مبلغ قبض نوع قبض بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۱۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)

براساس آمار بانک مرکزی تا کنون، ۴۶/۲۳ درصد از کل قراردادهای تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن بوده که بیش‌از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت نهضت ملی مسکن این بانک بوده است.   به گزارش خبرآنلاین، ‬ بررسی آمارهای جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.   در همین راستا، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.   وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.   حسینی با بیان اینکه بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.   مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.   حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶ هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.   وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب های وارده به هموطنان عزیز بوده است. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هشدار به مشاورین املاک در خصوص خرید و فروش امتیاز مسکن ملی حبس در انتظار فروشندگان امتیاز مسکن ملی چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن

دیگر خبرها

  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • حمایت‌های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌گیرد
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمزارز
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • جزئیات و نحوه پرداخت ارز به زائران حج تمتع | زائران چقدر ارز می گیرند؟
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن